Buikdansen en Bellyfit

Sheila Meijers

Meer dan 30 jaar geeft Sheila buikdansles. Zij heeft de grootste Buikdans school in Nederland. En laat zich inspireren door de passie, zachtheid & vrouwelijkheid van Egyptische dans en Amma.

Behalve wekelijkse lessen, geeft ze ook workshops, shows en kinderfeestjes. 

Zij heeft jarenlange ervaring als docent, en is verbonden aan Percussieschool Mi Dushi in Apeldoorn en Sheila’s Buikdanscentrum/Dansstudio Meijers. 

In haar lessen en workshops werkt zijn aan techniek, gevoel, elegantie en conditie & souplesse. Vrouwen van alle leeftijden en maten kunnen meedoen. Een vrouw zonder buik is als een hemel zonder sterren.

De lessen

Sheila geeft op elke dinsdag les.

In oosterse landen is deze dans van vrouwen onder elkaar al eeuwenlang een manier om plezier te maken, om zich te uiten en soepel te blijven. Het is een dans voor vrouwen van elke leeftijd en elk figuur! Kom ook in aanraking met lichaam en gevoel en geniet van je vrouwelijkheid. Buikdansen is een dans voor jezelf om te genieten van alle aspecten van je vrouw-zijn: je kracht, plezier, zachtheid, sensualiteit, speelsheid, energie, passie, gevoel en creativiteit.”

Neem makkelijk zittende kleding mee, iets waar je jezelf comfortabel in voelt. Er wordt op sokken, blote voeten of op schoenen met dunne zooltjes gedanst. Heupdoeken zijn voldoende aanwezig.

Mocht je liever privéles volgen bij Sheila, dan kan dat ook. Neem hiervoor contact op met ons.


Tijden en prijzen

Dinsdag:

10.00-11.00 Buikdans € 40,00
11.00-12.00 Bellyfit (Filmpje)  € 40,00

18.00-19.00  Bellyfit  (Filmpje) € 40,00

19.30-20.30 Buikdans € 40,00

20.30-21.30 Buikdans Techniek en fit € 40,00Les prijzen zijn per maand

Geef je nu op via info@midushi.nl

Lesvoorwaarden
Inschrijfformulier